Threat Intelligence Exchange

Threat Intelligence Exchange

DearBytesThreat Intelligence Exchange

Intelligent security met McAfee TIE

McAfee Threat Intelligence ExchangeEen van de beste methoden om uw organisatie te beschermen tegen malware is McAfee Threat Intelligence Exchange, kortweg TIE. Deze intelligente oplossing vormt een goede basis voor een geïntegreerde security-architectuur die opgewassen is tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen.

Werken met een verscheidenheid aan security-oplossingen en -maatregelen volstaat in het huidige IT-landschap niet meer. De reden hiervoor is dat aanvallen via diverse vectoren worden uitgevoerd. Daarom is uw organisatie erbij gebaat alle losse componenten aan elkaar te verbinden, om zo malware direct te kunnen herkennen en in de kiem te smoren.

McAfee Threat Intelligence Exchange (TIE) maakt dit mogelijk door een framework te bieden waarbinnen uw diverse securityproducten samenwerken en zo een uniform, robuust verdedigingsnetwerk vormen.

McAfee DXL

In dat verdedigingsnetwerk is McAfee Data Exchange Layer (DXL) onmisbaar. Waar TIE feitelijk een database is met reputatie-informatie, is DXL interface – de snelweg – waarover deze dreigingsinformatie beschikbaar komt en wordt uitgewisseld tussen aangesloten systemen.

Het uitwisselen van dreigingsinformatie is essentieel voor het beschermen van uw omgeving. Met de combinatie TIE/DXL kan razendsnel en in real-time worden vastgesteld of een bestand of certificaat kwaadaardig is. Zo ontstaat een intelligente, samenwerkende security-infrastructuur die alle bronnen van threat intelligence samenbrengt.

Integratie met al uw oplossingen

De waarde van TIE en DXL neemt exponentieel toe wanneer u er meer producten en applicaties aan koppelt. Het grote voordeel daarvan is dat al uw oplossingen beschikken over de meest recente dreigingsinformatie en uw organisatie dus nog beter beschermd is tegen ransomware. Zo ontstaat een intelligente totaaloplossing die als geheel functioneert en malware buiten de deur houdt. DXL verbindt securityoplossingen die normaliter afzonderlijk functioneren. Beveiliging tegen nieuwe bedreigingen wordt in milliseconden verspreid en gedeeld met al uw gekoppelde producten.