Klanten

Klanten

"De provincie Utrecht heeft een managed service contract met DearBytes, daardoor hebben we inzicht in de status van meer dan 1000 systemen en worden geïnformeerd over acties die zij ondernemen. DearBytes wordt gezien als een vertrouwde partner die snel en vakbekwaam handelt. "

Cor van Erp | Technical IT Security Specialist

"We hebben in DearBytes een uitstekende, deskundige partner op het gebied van informatiebeveiliging. Ze zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd. Ze willen weten wat er bij de klant speelt en dat maakt het verschil in de relatie."

Marcel Bunnik | Teamleider ICT

"Het scala aan digitale bedreigingen wordt elke dag groter. Met de managed services van DearBytes kunnen we ervan op aan dat we voortdurend met beproefde software werken en dat men voor ons klaar staat als het toch mis mocht gaan, een geruststellend idee. Daarnaast is het prettig om de mensen van DearBytes als klankbord te hebben bij nadenken over een optimaal security beleid. Beveiliging gaat immers verder dan het installeren van antivirus software. Bij DearBytes hebben ze dat goed begrepen."

Ton Staal | IT Service Manager

"Met de medewerkers van Dearbytes een prettige samenwerking, correct en een snelle terugkoppeling. De specialistische kennis van Dearbytes helpt Anker bij het bewust worden van en het beheersen van IT gerelateerde risico’s."

Marnix Hilarius | Teammanager Informatie

"De dreigingen nemen toe en het is essentieel dat we onze systemen en onze informatie optimaal beveiligen. Het is prettig om te weten dat we daarbij op DearBytes kunnen vertrouwen, want de ontwikkelingen op dit gebied gaan te snel om zelf allemaal bij te kunnen houden. Daarvoor moet je vertrouwen op specialisten. Voor de nabije toekomst denken we ook na over een andere aanpak, wellicht managed security, dat DearBytes aanbiedt vanuit zijn Security Operations Center."

Marty Vijverberg | IT Manager

"Proactieve support en strategisch advies maakt DearBytes tot een waardevolle partner. Hun kennis van het vakgebied én onze bedrijfsomgeving stelt DearBytes in staat om optimale oplossingen voor onze IT-omgeving te verzorgen."

Eric Piepers | IT Security & Compliance Officer

DearBytes - De IT Security Specialist van Nederland

Wij beschikken over een zeer uitgebreid portfolio aan securityoplossingen. Van malwarebescherming, mobiele beveiliging, securitymonitoring- en detectie tot en met complexe netwerkoplossingen. Benieuwd wat DearBytes voor jouw organisatie kan doen? Bekijk nu de DearBytes Oplossingen.

Bekijk Oplossingen

"De technische inrichting van informatiebeveiliging is specialistenwerk. Het is ondoenlijk voor een middelgrote instelling als de onze daar zelf alle kennis van in huis te halen en te houden. Dearbytes is een gewaardeerde partner als het gaat om advisering en concrete inrichtingsactiviteiten op dit terrein."

Kees de Brouwer | Manager IT en Automatisering

"DearBytes ondersteunt ons al meer dan 10 jaar in het beveiligen van processen en systemen. Ik ken geen enkel ander bedrijf in Nederland met dezelfde kennis en expertise van McAfee-producten. GGZ Noord-Holland Noord is een 24/7 organisatie; continuïteit is erg belangrijk voor ons. Net als een deskundige partner. Oplossingen uit een doos kan iedereen leveren en zijn bovendien op termijn een stuk duurder."

Hans Blonk | ICT Manager

"DearBytes beschikt over alle benodigde expertise om McAfee goed in te richten en te beheren. En dat is nodig ook, want we kunnen het ons als overheidsinstantie niet veroorloven dat de dienstverlening richting de burger in het geding komt omdat onze IT-systemen worden getroffen door malware."

Marcel Lip | ICT Specialist

"DearBytes reageert snel bij vragen of problemen. Ze denken oplossingsgericht mee met organisatie-specifieke vragen, zonder producten op te dringen. Bovendien worden we pro-actief geïnformeerd en ondersteund zoals tijdens uitbraak van het Dorifel-virus."

Mark van Uden | ICT Beheerder

"De samenwerking met Dearbytes is vanaf het begin aangenaam verlopen. Ook al hadden wij als IT bedrijf nood aan een opleiding die in eerste instantie niet voorhanden was, werd er meteen zonder aarzelen gezocht naar de best mogelijke oplossing die zo goed mogelijk aan onze noden voldeed. Altijd bereid om in gesprek te treden, steeds bereikbaar, nauwe opvolging en altijd met een glimlach en de grootste professionalisme. Alles wat je wilt verwachten van een opleidingspartner."

Paula Kozanecka | HR Officer

"DearBytes heeft ons geholpen met het implementeren van ForeScout (NAC), het helpt ons veilig te blijven. Het biedt een goede integratie mogelijkheid en kunnen de oplossing laten communiceren met onze SIEM en SOC oplossing. Vanuit onze organisatie is het zeker een aanrader, maar mijn advies is wel om eerst te kijken of het een fit is voor uw organisatie. Het is geen one-size-fits-all."

Michael Coster van Voorhout | Associate Director