Over DearBytes

Over DearBytes

DearBytesOver DearBytes

In onze wereld zijn bytes overal en vrijwel altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar. DearBytes zorgt ervoor dat uw organisatie hier veilig gebruik van kan maken. Onze medewerkers zijn professionele cybercrime fighters. Zij leveren 24/7 strijd tegen actuele, digitale dreigingen. Het is hun missie om uw organisatie tegen cybercrime te beschermen. Dit doen zij middels de inzet van hun jaren lange kennis en ervaring. Door toepassing van verschillende innovatieve oplossingen, helpen zij u graag bij de inrichting van uw digitale beveiliging.

DearBytes: voor een vrije en digitale wereld

Een digitale wereld waarin iedereen met elkaar verbonden is, biedt u en uw organisatie veel mogelijkheden. Helaas brengt deze digitalisering ook risico’s met zich mee. Cybercriminelen kunnen makkelijker bij uw (bedrijfs)informatie komen. Als toegewijde security partner, beschermen wij uw organisatie tegen dit soort computercriminelen. Wij strijden voor een digitaal Nederland, waarin iedereen vrij en veilig de voordelen van de digitalisering kan benutten.

Security is specialistenwerk

Organisaties hebben door een gebrek aan kennis of tijd, vaak geen grip op hun IT-beveiliging. Met KPN-dochter DearBytes krijgt u de controle op uw IT-beveiliging. Iedere organisatie heeft zo haar eigen unieke securityvraagstukken. Op basis van uw securityvraagstukken, leveren wij een oplossing op maat. In dit proces werken wij nauw samen met onze klanten. Dat doen wij stap voor stap, met passie en onze kenmerkende pragmatische aanpak. Op deze manier helpen wij klanten met het beschermen van hun data en processen. Het resultaat: Een goed werkende en kostenefficiënte beveiliging van uw digitale systemen en alles wat daaraan is gekoppeld.

Van bewustwording tot netwerksecurity en databeveiliging

Wij beschikken over een zeer uitgebreid portfolio aan securityoplossingen. Van malwarebescherming, mobiele beveiliging, securitymonitoring- en detectie tot en met complexe netwerkoplossingen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van passend advies met betrekking tot uw securitybeleid en processen. Om dit alles stevig binnen uw organisatie te kunnen borgen, verzorgen wij ook diverse trainingen voor uw medewerkers.

Onze belofte: security with a byte

Weten waar nieuwe bedreigingen ontstaan en hier adequaat op inspelen is cruciaal voor een sluitend IT-security proces. Daarom bewaken wij het netwerk van onze klanten 24/7 vanuit ons Security Operations Center (SOC) in Den Haag. Wij leveren ‘security with a byte’. Met behulp van een op maat gemaakt securitybeleid, zorgen wij dat u snel en effectief vat krijgt op uw informatiebeveiliging. Stapsgewijs brengen wij de IT-security van uw organisatie naar een hoger plan. Binnen dit securitypartnership, zorgen wij in samenwerking met u, dat de risico's van deze digitale wereld tot een minimum worden beperkt.

Over DearBytes

DearBytes is opgericht in 2001 en gevestigd in Den Haag en Beverwijk. Vanuit ons Security Operations Center, beveiligen wij onze klanten al jaren succesvol tegen digitale dreigingen. Een groeiend aantal klanten rekent dag en nacht op de deskundigheid van onze medewerkers. Zij beschermen onder andere organisaties in de zorg, finance, industrie en overheid tegen cybercriminelen. Sinds 2017 is DearBytes onderdeel van KPN.