Strategisch partnerschap Intel Security en TPG

Strategisch partnerschap Intel Security en TPG

DearBytesNieuwsOver DearBytesStrategisch partnerschap Intel Security en TPG

Intel Security en TPG hebben bekendgemaakt dat ze een strategisch partnerschap zullen aangaan om samen een van ’s werelds grootste cyberbeveiligingsondernemingen te vormen, die de naam McAfee zal dragen. Het nieuwe McAfee, waarin TPG een controlerend belang krijgt en Intel een belang van 49% houdt, is een toonaangevende speler in de sector, met een structuur die is geoptimaliseerd voor groei, innovatie en focus in de dynamische cyberbeveiligingsmarkt.

Wat gaat dit voor u als klant betekenen:

  • In de eerste plaats zal McAfee zich volledig blijven inzetten voor de verwezenlijking van de strategie en de productvisie die we een jaar geleden hebben gepresenteerd, gericht op endpoints en de cloud als security checkpoints in combinatie met inlichtingen over dreigingen en analyses en orkestraties op basis waarvan actie kan worden ondernomen. Het nieuwe McAfee zal u nog beter dan voorheen kunnen helpen om dreigingen sneller en met minder middelen aan te pakken.
  • Daarnaast zal McAfee het beste van beide ondernemingen in zich verenigen: Intel, een mondiale leider op het gebied van technologie die onmisbare componenten levert voor de cloud en miljarden slimme, verbonden computerapparaten, en TPG, een private equity-firma met bewezen expertise op het gebied van het creëren van winstgevende softwarebedrijven. Een gezond financieel fundament gestoeld op een sterke groei en winstgevendheid van dit powerhouse-duo, maakt McAfee een nog innovatiever bedrijf voor onderzoek en ontwikkeling in de hele levenscyclus van de verdediging tegen dreigingen.
  • Bovenal kan McAfee beschikken over meer dan 7500 van de meest getalenteerde professionals op het gebied van cyberbeveiliging. Experts die permanent klaarstaan voor onze klanten in de aanhoudende strijd, een gevecht dat we simpelweg niet mogen verliezen. McAfee is er meer dan ooit op gefocust onze klanten te helpen zich te verdedigen tegen de dreigingen van vandaag en zich voor te bereiden op de tegenstanders van morgen.