Stem op DearBytes voor de Nationale Business Succes Awards!

Stem op DearBytes voor de Nationale Business Succes Awards!

DearBytesNieuwsOver DearBytesStem op DearBytes voor de Nationale Business Succes Awards!

We zijn er trots op te kunnen melden dat DearBytes is genomineerd voor de Nationale Business Success Awards 2014 in de categoriebranche IT Security. Dit naar aanleiding van het feit dat wij in 2014 door de nominatiecommissie van de Succes Award 2014-verkiezing, onderdeel van het RTL7 tv-programma ‘De Succesfactor’, zijn verkozen tot het meest vooraanstaande bedrijf in Nederland op het gebied van IT-security. De Awards worden op 8 februari 2015 uitgereikt tijdens een Award Show.

“Het bedrijf levert uitzonderlijke prestaties op het gebied van informatiebeveiliging en biedt klanten kwalitatief hoogwaardige en deskundige service. DearBytes bezit jarenlange ervaring in IT-security en reageert snel op de continu veranderende dreigingen waar bedrijven zich tegen moeten beschermen. DearBytes onderscheidt zich verder met een eigen Malware Emergency Response Team, dat 24 uur per dag klaarstaat om klanten in noodgevallen te assisteren”, aldus de motivatie van de nominatiecommissie. Verder werd DearBytes geloofd om zijn bedrijfsvoering, onder andere op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en tevredenheid onder de medewerkers. Samenvattend concludeerde de commissie dat in een wereld waarin cybersecurity een steeds belangrijker aspect van de samenleving wordt, DearBytes een meer dan verdienstelijke bijdrage levert aan het veilig maken van deze wereld: “Het bedrijf scoort bovengemiddeld op het gebied van innovatie, service en klantvertrouwen.” Vanwege deze resultaten is DearBytes genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2014 in de categorie IT-security.

Er kan tot en met zaterdag 17 januari op DearBytes gestemd worden voor de Nationale Business Success Awards 2014. Dat stemmen kan geheel gratis, door een SMS-bericht te sturen naar nummer 4422, met de tekst ‘NBSA 5258’. We hopen uiteraard dat u ons wilt helpen om deze Award in de wacht te slepen!