ENS 10 Upgrade Package

ENS 10 Upgrade Package

DearBytesNieuwsOver DearBytesENS 10 Upgrade Package

Intel Security heeft flinke vooruitgang geboekt met de ontwikkeling van Endpoint Security 10. Versie 10.x beschikt over nieuwe modules die het geavanceerde malware moeilijker maken om het systeem te infecteren. Lees ook de blog van onze expert Jean-Paul Wijnands.

ENS 10 is de nieuwe standaard en vervanger voor VSE!

Endpoint Security 10

Endpoint Security 10 is de nieuwe generatie Endpoint Security Software van McAfee. Binnen dit nieuwe platform worden cruciale Security componenten samengebracht tot één complete oplossing, denk hierbij aan anti-malware, intrusion prevention, webfiltering en firewall. Daarnaast is het modulair uitbreidbaar met aanvullende technieken tegen ransomware en andere zero-day malware. Ook zijn er belangrijke aanpassingen gedaan om de impact van de oplossing op systeemprestaties sterk te reduceren.

Endpoint Security 10 is dus een betere en snellere security-oplossing.

Migratie

Om de migratie van traditionele software als VirusScan Enterprise en Host Intrusion Prevention zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft DearBytes een migratietraject ontwikkeld in de vorm van de ENS 10 Upgrade Package.

Binnen dit pakket zorgen wij ervoor dat de huidige omgeving moeiteloos gemigreerd wordt naar dit nieuwe verbeterde securityplatform.