DearBytes breidt zijn team uit

DearBytes breidt zijn team uit

DearBytesNieuwsOver DearBytesDearBytes breidt zijn team uit

DearBytes heeft zijn team in Nederland uitgebreid met Sales en Marketing Manager Martijn van Weede (39) en Project Manager Robert (Bob) Brandt (36).

Martijn is een ervaren commercieel manager die de samenwerking met internationale securityfabrikanten goed kent. Bob versterkt de projectorganisatie. Aangezien DearBytes vaker ingeschakeld wordt voor de implementatie van complexe securityarchitecturen, heeft het bedrijf steeds meer behoefte aan vakkundig projectmanagement.

Martijn van Weede wordt eindverantwoordelijk voor de sales en marketing afdeling van DearBytes en hij gaat zich richten op de verdere optimalisatie van deze afdeling. Bovendien zal hij deel uitmaken van het management team. Martijn is zijn carrière begonnen bij IT distributeur Ingram Micro. Daarna is hij in dienst gekomen bij McAfee waar hij diverse functies heeft bekleed en leiding gaf aan sales- en channelteams in de Benelux. Vervolgens heeft hij als salesmanager bij Juniper gewerkt en de afgelopen twee jaar was hij als partnermanager tevens marketingverantwoordelijke bij Fortinet.

Bob Brandt gaat als projectmanager strijden voor het ideaal van een veilig internet dat mensen en organisaties over de hele wereld, onbelemmerd door kwaadwillenden, met elkaar verbindt. Hij is direct na de universiteit gaan werken in de IT-security, bij onder andere Fox-IT en Netscout. Bob heeft jarenlange ervaring opgedaan met de ontwikkeling van forensische netwerkanalyse-tools.

Erik Remmelzwaal, directeur van DearBytes: “We zien een sterk groeiende vraag naar volledige ontzorging op vlak van security inclusief outsourcing. Om aan die vraag tegemoet te komen zijn wij sterk gericht op de kwaliteit van onze oplossingen en diensten. Hier investeren we erg veel in en de komst van Martijn en Bob zijn hier een zeer belangrijke stap in. We hebben er alle vertrouwen in dat de komst van hen zal leiden tot een verdere verbetering van onze ondersteuning aan organisaties.”