Inschrijving Infosecurity 2015 geopend

Inschrijving Infosecurity 2015 geopend

DearBytesNieuwsOver DearBytesInschrijving Infosecurity 2015 geopend

woensdag 2 september 2015

stand_infosec2014DearBytes is dit jaar voor de tiende keer aanwezig op Infosecurity! De vakbeurs voor IT professionals vindt plaats op 4 en 5 november in de Jaarbeurs in Utrecht. U vindt ons wederom op stand B1036.

Gratis toegangskaarten kunt u via ons aanvragen. Een extra reden om een gratis toeganspas aan te vragen is de exclusieve wijnbar die wij dit jaar organiseren op onze stand. Op woensdag 4 november vanaf 15.00uur bent u welkom om samen met ons een heerlijk glas wijn te drinken.


Inschrijven Infosecurity 2015


Thema’s Infosecurity 2015

Belangrijke thema’s waar DearBytes nadruk op legt tijdens deze editie van Infosecurity zijn:

  • De waarde van Security Monitoring: hoe kunt u de kennis en kunde van DearSOC inzetten in uw beveiligingsstrategie?
  • Alles over Ransomware: Wat is het? Hoe ga je ermee om? En hoe wapen je de organisatie ertegen?
  • Wet Bescherming Persoonsgegevens en Meldpunt Datalekken: Wat zijn de vereisten? Hoe implementeer je deze wetgeving in de organisatie?

Zoals u van ons gewend bent staan onze experts klaar om met u te praten over deze en nog veel meer belangrijke security thema’s. Ook organiseren we op beide dagen live demo’s van Red Team vs. Blue Team. Details volgen spoedig!

Case Study ‘Effectief monitoren: denk als een hacker’

rik van duijn websiteDearBytes Pentester Rik van Duijn bekruipt regelmatig het gevoel dat elke organisatie eenvoudig en onopgemerkt te hacken is. Regelmatig voert hij succesvolle pentests uit zonder moeite te doen om detectiemaatregelen te ontwijken. Hij laat sporen achter maar wordt niet herkend! En de kans op signalering neemt natuurlijk alleen maar af als de aanvaller wél actief uw detectie probeert te omzeilen? Rik laat u zien hoe u meer inzicht in aanvallen krijgt en hoe u deze kennis kunt gebruiken voor detectie. Herkenning op basis van evil canaries, gedrag en laterale beweging komen tijdens de presentatie aan bod.

De Case Study vindt plaats op beide dagen om 12.30 uur in zaal 01: Privacy Governance & Risk Management. Wanneer u toegangskaarten aanvraagt kunt u zich ook voor de case study inschrijven.