DearBytes ontvangt Fortinet NSE 8-certificering

DearBytes ontvangt Fortinet NSE 8-certificering

DearBytesNieuwsOver DearBytesDearBytes ontvangt Fortinet NSE 8-certificering

woensdag 18 april 2018

DearBytes-consultant Jack Fidder heeft de Fortinet NSE 8-certificering behaald. Na een succesvol afgelegd schriftelijk en praktijkexamen mag hij zich Fortinet Network Security Expert (NSE) noemen. Jack is de derde NSE 8-gecertificeerde expert in Nederland. Wereldwijd zijn er circa 120 Fortinet NSE’s.

De Fortinet NSE 8-certificering is het hoogste en meest diepgaande onderdeel van het Network Security Expert Program van Fortinet en heeft betrekking op bijna het gehele portfolio van deze securityleverancier. Voor de certificering is uitgebreide kennis nodig op het gebied van netwerkbeveiliging, configuraties en troubleshooting. Het examen bestaat uit twee delen: een schriftelijke toets en een tweedaags praktijkexamen. Jack heeft beide bij zijn eerste poging met succes doorstaan.

De consultant rondde hiermee een intensief traject van zes maanden af. “De NSE 8-certificering hoort bij onze recent verworven status als Platinum Managed Security Service Provider (MSSP) van Fortinet”, zegt Jack, die sinds 2012 in dienst is bij DearBytes. “Door het behalen van deze certificering tonen we ons commitment richting deze vendor. En als techneut vind ik het behalen van deze certificering ook gewoon een eer.”

DearBytes is uiteraard verheugd over het behalen van de NSE 8-certificering. Niet alleen omdat het de volgende stap is in de professionele ontwikkeling van Jack, maar ook omdat hij onze klanten nu nog beter kan adviseren. Gefeliciteerd!