Fortinet introduceert Security Fabric

Fortinet introduceert Security Fabric

DearBytesNieuwsOver DearBytesFortinet introduceert Security Fabric

maandag 8 augustus 2016

Fortinet introduceert Security Fabric. Deze geïntegreerde, gecoördineerde en adaptieve architectuur biedt wereldwijd bedrijven flexibele cyberbeveiliging tegen bedreigingen via het Internet of Things (IoT) en apparaten die vanaf een externe locatie een verbinding met het bedrijfsnetwerk maken. Daarmee wordt alles beveiligd, van de kern van de netwerkinfrastructuur tot en met de cloud.

Netwerkbeveiliging is van levensbelang voor zakelijke innovatie in de digitale economie

De digitale economie verbindt meer gebruikers, applicaties en data dan ooit tevoren om zakelijke meerwaarde te creëren. Miljarden nieuwe, door IP-netwerken ondersteunde autonome IoT-apparaten genereren en verzenden enorme hoeveelheden data. Dit verkeer doorkruist vaste en draadloze access points, publieke- en private netwerken, traditionele en cloud-infrastructuren. Om succesvol te kunnen concurreren in de nieuwe digitale economie moeten bedrijven een alomvattende beveiligingsstrategie hanteren die overzicht en grip biedt op het dataverkeer binnen hun grenzeloze netwerk, zonder nadelige gevolgen voor flexibiliteit of prestaties.

Compromisloze beveiliging

De Fortinet Security Fabric biedt een oplossing voor de beveiligingsproblemen die gepaard gaan met de digitale economie en de voortdurend veranderende ICT-infrastructuur van ondernemingen. Hiertoe brengt het traditioneel autonome systemen samen binnen één architectuur die zich kenmerkt door vijf essentiële en onderling afhankelijke kwaliteiten: schaalbaar, bewustzijn, veilig, praktisch en open.