DearBytes is partner van RedSocks

DearBytes is partner van RedSocks

DearBytesNieuwsOver DearBytesDearBytes is partner van RedSocks

woensdag 26 augustus 2015

RedSocks_logo_websiteDearBytes is een partnerovereenkomst aangegaan met de Nederlandse security leverancier RedSocks. De toevoeging past in de strategie van DearBytes om te voorzien in de groeiende vraag naar oplossingen ten behoeve van monitoring en detectie.

RedSocks levert de Malware Threat Defender: een hardwarematige oplossing die geavanceerde malware in het netwerk kan herkennen. Daarnaast biedt de Malware Threat Defender functies om persoonsgegevens te beschermen tegen datalekken, zodat voldaan wordt aan de Wet Berscherming Persoonsgegevens (Wbp).

DearBytes levert diensten rondom RedSocks. Van implementatie tot support en managed services. Het laatste gebeurt vanuit ons 24×7 Security Operations Center (SOC) in Den Haag. Daar werken analisten rond de klok om signalen uit de RedSocks technologie op te volgen. Zodat incident niet alleen gedetecteerd worden, maar ook in de kiem kunnen worden gesmoord.

RedSocks en DearBytes zijn beide 100% Nederlands. Onze medewerkers weten elkaar goed te vinden, en komen elkaar regelmatig tegen op netwerkmomenten. Zo kunnen onze oplossingen en diensten optimaal worden afgestemd, zodat ze elkaar versterken. Op deze wijze kunnen ze Nederlandse organisaties helpen om dreigingen effectief het hoofd te bieden.