DearBytes breidt Security Monitoring portfolio uit met AlienVault USM

DearBytes breidt Security Monitoring portfolio uit met AlienVault USM

DearBytesNieuwsOver DearBytesDearBytes breidt Security Monitoring portfolio uit met AlienVault USM

dinsdag 7 juli 2015

logo alienvaultIT Security specialist DearBytes is de samenwerking aangegaan met AlienVault, leverancier van de gelijknamige Unified Security Management (USM) oplossing. Naast het leveren en implementeren van AlienVault USM, gaat DearBytes organisaties ondersteunen bij de inrichting en het beheer van de oplossing.

Belangrijk onderdeel van de samenwerking is de inzet van AlienVault USM in het Security Operating Center van de Nederlandse security specialist in Den Haag. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om hun security monitoring 24/7 te outsourcen bij de experts van DearBytes.

“In de markt is een duidelijke behoefte merkbaar aan monitoring van systemen en netwerkverkeer om ongewenste activiteit op te sporen. DearBytes ondersteunt organisaties hierbij met behulp van oplossingen van onder andere Intel Security, FireEye, Fortinet en Redsocks,” aldus Product Manager Dennis Switzer. “Om continu beter in deze behoefte te kunnen voorzien zijn we op zoek naar partners zoals AlienVault die passen bij onze missie: organisaties controle geven over hun waardevolle informatie.”

“SIEM, Intrusion Detection en Vulnerability Scanning zijn wat ons betreft onmisbaar om deze controle te bereiken. Gezamenlijk vormen deze tools een gedegen IT Security fundament dat organisaties het essentiële inzicht in hun risico’s geeft. De kracht van AlienVault is dat het deze drie componenten gebundeld heeft in haar USM-oplossing. Bovendien is de prijsstelling van AlienVault USM zeer interessant, er is al een virtuele USM appliance voor €3.900. Hierdoor maken we dit fundament bereikbaar voor zowel MKB als Enterprise organisaties.”

Organisaties die meer willen weten over AlienVault USM of de Security Monitoring Services van DearBytes kunnen contact opnemen via tel. 0251-751120.

Over DearBytes

DearBytes is één van de leidende IT security specialisten van Nederland en gelooft in een vrij én veilig internet. Om dat te bereiken wil het bedrijf klanten helpen om de controle over hun dierbare informatie te houden of te krijgen. DearBytes beschermt de digitale omgeving van organisaties en zorgt dat organisaties inzicht hebben en de controle houden. Dat doet het bedrijf als Managed Security Service Provider (MSSP), met een Security Operations Center (SOC) dat 24×7 is bemand door beveiligingsspecialisten. DearBytes opereert op drie niveaus: het vooraf afdekken van risico’s met oplossingen en beleid (preventie), het detecteren van incidenten en het adequaat reageren hierop (respons) en het informatiebeveiligingsbewust maken van medewerkers (organisatie). DearBytes bestaat 14 jaar, telt 75 medewerkers en heeft meer dan 1.250 klanten waaronder ziekenhuizen, gemeenten, provincies, ministeries, accountantskantoren, banken, IT-dienstverleners en organisaties in de MKB-sector.