Cryptshare 3.9 release

Cryptshare 3.9 release

DearBytesNieuwsProduct updatesCryptshare 3.9 release

maandag 9 februari 2015

Cryptshare 3.9 is uitgebracht en bevat een aantal zeer interessante updates voor gebruikers. Zo is er nu de mogelijkheid om HTML5 te gebruiken voor het uploaden van bestanden groter van 2GB, waarmee (in ieder geval voor Cryptshare) het gebruik van Java runtime niet meer nodig is. Gebruik van HTML5 in de Cryptshare user interface maakt het eveneens mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te selecteren.

Omdat de Java runtime niet meer nodig is voor gebruik tijdens uploaden van bestanden naar Cryptshare, zal de user interface ook sneller geladen worden, maar ook de upload zelf zal sneller worden voltooid.

De nieuwe upload methode kan worden gekozen in de upload user interface van de Cryptshare appliance. De nieuwe HTML5 upload mogelijkheid geldt niet ter vervanging van Java, maar als aanvulling daarop. U kunt dus Java blijven gebruiken als uw voorkeur daar naar uitgaat.

Cryptshare kiest automatisch de beste mogelijkheid voor het uploaden van bestanden. U kunt wel zelf kiezen voor een specifieke methode, of de gebruikte methode laten afhangen van de browser(versie) die u op dat moment gebruikt.

DearBytes raadt u aan om zo snel mogelijk te upgraden naar Cryptshare 3.9 en kan u helpen deze upgrade uit te voeren. Neemt u daarvoor contact op met uw account manager.