Case Study: Intel Security over Managed SIEM van DearBytes

Case Study: Intel Security over Managed SIEM van DearBytes

DearBytesNieuwsOver DearBytesCase Study: Intel Security over Managed SIEM van DearBytes

dinsdag 17 maart 2015

Intel Security - DearBytes Case Study New-1DearBytes levert al 10 jaar managed security services en sinds enkele jaren ook rondom SIEM. Als SIEM technologie werken wij met McAfee Enterprise Security Manager (ESM) van Intel Security. De Managed SIEM dienst is snel ontwikkeld tot wereldklasse niveau en dat was aanleiding voor Intel Security om DearBytes en onze dienstverlening in een case-study te beschrijven.

Security Connected & Managed SIEM

In de case-study wordt ingegaan op de strategische keuze voor de visie van Intel Security die draait om de integratie van security tools: security connected. SIEM is een onmisbare schakel in een enterprise security architectuur. Het is dé tool voor een operations team om in-control te zijn en zo de weerbaarheid van een organisatie te vergroten. Om responseprocessen te versnellen, is automatisering van stappen in dat proces een goed idee, en dat is precies wat een geïntegreerde architectuur mogelijk maakt.

Managed SIEM & Flexibiliteit

Tevens wordt beschreven hoe de dienst rondom SIEM wordt aangeboden. Door het lokale karakter van DearBytes zijn wij snel en flexibel. Dit uit zich ook in een grote mate van flexibiliteit in de inrichting van onze dienstverlening. Het doel is om zo goed mogelijk aan te sluiten op de specifieke behoeften van een organisatie.

Wij zijn verheugd met deze erkenning vanuit Intel Security en danken hen voor het fraaie resultaat.