BitSoldiers lanceert 14 nieuwe e-learning modules

BitSoldiers lanceert 14 nieuwe e-learning modules

DearBytesNieuwsOver DearBytesBitSoldiers lanceert 14 nieuwe e-learning modules

woensdag 11 februari 2015

bitsoldiers e-learningDe menselijke factor in informatiebeveiliging wordt door veel bedrijven nog steeds onderschat. Bovendien wordt het versterken van het informatiebeveiligingsbewustzijn van medewerkers als complex en moeilijk ervaren. BitSoldiers heeft hier een oplossing voor. Een op basis van psychologische en onderwijskundige principes ontwikkelde e-learning waarmee we het informatiebewustzijn van medewerkers op een aantrekkelijke wijze versterken en de medewerkers leren adequaat te reageren op risicovolle situaties.

Nieuwe e-learning modules

De E-learning van BitSoldiers start met een uitgebreide basismodule waarmee het beveiligingsbewustzijn wordt vergoot en geactualiseerd. Hiernaast lanceert BitSoldiers in 2015 maar liefst 14 extra modules om specifieke onderwerpen uit te lichten, waaronder: DataLoss prevention, social engineering, safe use of mobile devices, passwords en virus/malware/phishing.

Het terugkerende karakter in combinatie met de boeiende en actuele onderwerpen zorgt voor grote mate van ‘awareness’ binnen uw organisatie en activeert uw ‘human firewall’.

Wilt u meer informatie of een demonstratie? Neem dan contact op uw account manager of vraag naar Onno van Tijen.