Managed Firewall

Managed Firewall

DearBytesDienstenManaged Firewall

Weet wat er op je netwerk gebeurt

Een firewall is meer dan ooit cruciaal voor je bedrijfsnetwerk. Deze oplossing verzorgt immers de verbinding en een veilige communicatie met de buitenwereld. Maar een standaard firewall is niet voldoende om het netwerk goed te beschermen tegen indringers. Wat werkt dan wel?

De uitdaging: security versus performance

De firewall is nog steeds de ‘gateway’ naar het internet. Hiermee kun je preventief de verschillende verkeersstromen controleren op snel evoluerende malware. Die directe controle gaat vaak ten koste van
de prestaties van het netwerk, terwijl de performance-eis alsmaar groter wordt. Tegelijkertijd moet een firewall steeds veelzijdiger zijn. Malware kan namelijk op diverse manieren in het netwerk terechtkomen. Bijvoorbeeld doordat medewerkers een malafide website bezoeken of via kwetsbaarheden in (bedrijfs)applicaties. Bovendien komen er dagelijks nieuwe malwarevarianten bij.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie over Managed Firewall?

Download factsheet

De voordelen van Managed Firewall

Maak je nog steeds gebruik van een ‘stateful firewall’, ofwel een firewall die alleen kijkt of er niets kwaadaardigs binnenkomt? Dan ben je niet maximaal beschermd. Met een next-generation firewall beschik je over een hoogwaardig beveiligingsplatform dat een scala aan beschermende maatregelen biedt – zonder de performance negatief te beïnvloeden.  Met de dienst ‘Managed Firewall’ neemt DearBytes je het beheer van de firewall volledig uit handen. Ook zorgen we voor een optimale configuratie van de verschillende beveiligingsmodules.

De voordelen op een rij:

  • Je bent beter beschermd tegen actuele dreigingen.
  • Je bedrijfscontinuïteit is gewaarborgd zonder dat je securityconcessies hoeft te doen.
  • Je medewerkers werken altijd en overal veilig.
  • Je wordt volledig ontzorgd door onze securityspecialisten.
  • Managed Firewall is gebaseerd op bewezen technologie.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Neem direct contact op

Waarom DearBytes?

Security is niet alleen gereedschap. Het zijn de mensen die voor de veiligheid zorgen. DearBytes is iedere dag met bijna 100 specialisten actief om haar klanten op dit gebied te ontzorgen. Voor security monitoring heeft DearBytes een team van security analisten die beschikken over specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Ons team is 24×7 bezig met security. Deze ervaring, samen met de dagelijkse nieuwe uitdagingen die zij tegenkomen, zorgen ervoor dat zij dé kennis hebben om uw organisatie bij te staan als het gaat om het adequaat veilig houden van uw netwerk.

Ons Security Operations Center (DearSOC) is ISO27001 gecertificeerd.

DearBytes is een 100% Nederlands bedrijf; pragmatisch en doortastend. Onze no-nonsens mentaliteit zorgt voor korte lijnen en adequate opvolging. Ons kennisniveau houden we goed op pijl door continu te investeren in onze mensen.