Fortinet Security Fabric

Fortinet Security Fabric

DearBytesDienstenFortinet Security Fabric

Optimale security zonder performanceverlies

Een firewall is cruciaal voor de beveiliging van het bedrijfsnetwerk. Dit securitycomponent houdt indringers en malware buiten de deur en maakt een veilige communicatie met de buitenwereld mogelijk. Daarvoor is een standaard firewall echter niet meer voldoende. Wat werkt dan wel?

De uitdaging: security versus performance

Een ‘stateful firewall’ was jarenlang de norm. Zo’n firewall kijkt of er niets kwaadaardigs binnenkomt zonder het netwerkverkeer diepgaand te analyseren. Die aanpak voldoet om meerdere redenen niet meer, zoals malwareschrijvers die traditionele firewalls misleiden.  Zo kunnen medewerkers malware binnenhalen door bijvoorbeeld een malafide website te bezoeken of een besmette link te openen. Malware kan ook via kwetsbaarheden in (bedrijfs)applicaties binnendringen.

Data bevinden zich niet meer alleen binnen fysieke grenzen van een organisatie. Data verplaatsen zich bijvoorbeeld via filesharingapplicaties tussen verschillende (cloud)omgevingen of tussen verschillende segmenten van het eigen netwerk. Ook deze ontwikkeling stelt nieuwe functionaliteitseisen aan de firewall.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie over Fortinet Security Fabric?

Download factsheet

Wat zijn de voordelen van Fortinet Security Fabric?

  • Het Security Fabric dekt alle aanvalsvectoren zoals het netwerk, de cloud, de endpoints en de wireless toegang tot het netwerk.
  • Fortinet biedt een optimale performance zonder in te leveren op de beveiliging.
  • Je bent in staat om snel en gecoördineerd te reageren op dreigingen.
  • Alle securityelementen zijn centraal en eenvoudig te beheren.
  • Het Security Fabric is eenvoudig uit te breiden en af te stemmen op de behoeften.

Neem direct contact op

Waarom DearBytes?

Security is niet alleen gereedschap. Het zijn de mensen die voor de veiligheid zorgen. DearBytes is iedere dag met bijna 100 specialisten actief om haar klanten op dit gebied te ontzorgen. Voor security monitoring heeft DearBytes een team van security analisten die beschikken over specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Ons team is 24×7 bezig met security. Deze ervaring, samen met de dagelijkse nieuwe uitdagingen die zij tegenkomen, zorgen ervoor dat zij dé kennis hebben om uw organisatie bij te staan als het gaat om het adequaat veilig houden van uw netwerk.

Ons Security Operations Center (DearSOC) is ISO27001 gecertificeerd.

DearBytes is een 100% Nederlands bedrijf; pragmatisch en doortastend. Onze no-nonsens mentaliteit zorgt voor korte lijnen en adequate opvolging. Ons kennisniveau houden we goed op pijl door continu te investeren in onze mensen.