5 redenen om te werken bij DearBytes

5 redenen om te werken bij DearBytes

DearBytesNieuwsOver DearBytes5 redenen om te werken bij DearBytes

woensdag 1 november 2017

Bij DearBytes zijn we altijd op zoek naar nieuw securitytalent. Maar waarom zou je voor ons kiezen? 5 redenen om te werken bij Dearbytes en waarom je onze vacatures net even scherper in de gaten moet houden.

1. Bij ons geen suf gedoe, maar actie en resultaat

Veel bedrijven in de IT-sector hebben een wat stoffig imago. Van ‘saai’ blijven we zover mogelijk vandaan. Niet voor niets is onze slogan ‘security with a byte’, en dat merk je aan alles. Zo delen we tijdens de Infosecurity geen saaie pennen of andere suffige goodies uit, maar lollies met een insect. Gewoon, omdat het kan.

We hanteren korte lijntjes en kennen een hechte cultuur. Bij ons geen ouderwetse hiërarchie: iedereen doet er bij ons toe. Bij ons draag je direct wat bij, hoeven ideeën niet eerst langs 30 schijven en zie je echt resultaat van je werk. En mocht je bij DearBytes zijn uitgekeken, dan ligt er misschien wel een mooie carrière in de corporate wereld van ons moederbedrijf KPN in het verschiet.

2. Volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Wij zijn zuinig op nieuwe talenten. Dat betekent ook dat we vol inzetten op talentontwikkeling. We bieden je alle kansen en mogelijkheden voor het volgen van cursussen en trainingen. En natuurlijk kun je leren van onze ervaren rotten in het securityvak.

Daarnaast kunnen we een goed carrièreperspectief bieden. Zeker nu we onlangs zijn samengevoegd met KPN zijn er tal van mogelijkheden om hoger op de ladder te klimmen. Bij ons zit je dan ook niet snel aan het ‘plafond’.

3. Plaats- en tijdonafhankelijk werken? Vinden we heel normaal.

Zeg nou zelf: zit jij het liefst iedere week van 9 tot 5 op kantoor? Nope, wij ook niet. Natuurlijk zien we je graag verschijnen, maar ons kantoor is geen gevangenis. Misschien werk je wel het liefst in je blote kont bovenop de Euromast, of met een hamburger en een cola in een fastfoodketen. Maar dan natuurlijk wel alleen met een dikke VPN-verbinding. Want wifi in de horeca is een grote open securitywond en security is en blijft natuurlijk wel ons belangrijkste speerpunt.

4. Gewoon in ‘jouw’ outfit naar het werk

Zeg eens eerlijk: wie zit er nu echt te wachten op stropdas-strikken, jasjes naar de stomerij brengen en schoenen poetsen? Bij ons geen overdreven gedoe als dresscodes en een ‘casual friday’: je kunt gewoon iedere dag in je normale kloffie naar kantoor. Of je nou verschijnt in een Slayer-shirt, Armani-polo of Hearthstone-hoodie. Sterker nog: we vinden het belangrijker dat jij je op je gemak voelt dan dat je je moet conformeren aan een of ander onzinnig kledingvoorschrift.

5. Ontspanning: vinden we ook belangrijk!

We snappen dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Lekker een potje gamen of poolen met collega’s, moet kunnen toch? Vinden wij van wel, tenminste. Natuurlijk zijn we geen speeltuin, maar we snappen dat ontspanning juist bijdraagt aan je prestaties. Het laatste restje stress masseert onze eigen masseur er wel uit.

Oh, en laat die broodtrommel met kaasbammetjes maar thuis. Wij zorgen iedere dag voor een fatsoenlijke lunch met de nodige afwisseling. Wel zo makkelijk (en lekker)!

Wil jij werken bij Dearbytes?

Klinkt het interessant? Wil jij ook werken bij Dearbytes? Kom ons dan bezoeken op Infosecurity 2017. Wij zijn te vinden op stand 01.E044. Tot zo!

NAAR VACATURES