KPN Guest Hacker Program

KPN Guest Hacker Program

DearBytesEventsKPN Guest Hacker Program

Op dinsdag 20 maart 2018 vindt er weer een ‘Guest Hacker Program’ plaats. Hiervoor nodigt KPN Chief Information Security Office (CISO) opvallende experts uit de security industrie uit om hun verhaal te vertellen voor de KPN community en klanten van KPN. In het verleden hebben Phil Zimmermann, Martin Roesch, Mikko Hyponnen en Karsten Nohl hier gesproken. Dit programma is zowel voor medewerkers van KPN als externe gasten.

Op 20 maart zal Wouter van den Berg, Neuro Economist en founder van BrainCompass een presentatie geven met als titel ‘Nature en Nurture van Talentontwikkeling’. In deze sessie zal hij laten zien hoe je door middel van DNA iemands talenten kan voorspellen. Deze keer dus geen digitale hacker maar iemand die je brein kan hacken.

Biografie
Wouter van den Berg (1985) behaalde zijn master Economie (cum laude) op de Erasmus Universiteit Rotterdam en zijn master Neurowetenschappen (cum laude) op het Erasmus Medisch Centrum, voordat hij promoveerde op het gebied van de Neuro Economie. Door de kennis over het brein toe te passen om het gedrag en prestaties op de werkvloer beter te kunnen begrijpen, kunnen we professionals helpen om veel sneller stappen te zetten in hun ontwikkeling en hun talenten vrij te spelen. Wouter is founder van BrainCompass, een online platform dat professionals helpt te ontwikkelen, onder andere door gebruik te maken van een unieke DNA analyse.

Samenvatting presentatie
Vaak zijn we zo druk met het zoeken van ons plafond, dat we vergeten door te groeien en ons plafond daadwerkelijk te bereiken. Onderzoek toont aan dat talent tijdelijk en context gebonden is. Het is mijn overtuiging dat we professionals moeten helpen hun natuurlijke talenten in te zetten in een omgeving waar ze maximaal tot hun recht komen. Om ze vervolgens binnen die context te helpen ontwikkelen en hun potentie uit te nutten. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk keer op keer de kracht van ons brein om te veranderen. Laten we daar dan ook vanuit gaan, in plaats van spreadsheet denken en een zoektocht naar de ‘Golden Recipe’. Alleen dan kunnen we professionals helpen eigenaarschap te nemen over hun eigen ontwikkeling, zodat ze kunnen groeien naar de rol waar ze duurzaam succesvol zullen zijn.

Geïnteresseerd?
U bent van harte welkom! Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit event meld u dan aan via guesthackerprogram@kpn.com

Praktische informatie
Datum: 20 maart 2018
Tijd: 14:00 – 15:30 (incl. Q&A)
Locatie: KPN, Den Haag, Maanplein 55, TP5, Serre
De voertaal is Nederlands