The Digital Dutch: Hét ICT evenement waar u bij moet zijn!

The Digital Dutch: Hét ICT evenement waar u bij moet zijn!

DearBytesEventsThe Digital Dutch: Hét ICT evenement waar u bij moet zijn!

Op 12 april organiseert KPN, samen met Technology Partners voor de derde keer ‘The Digital Dutch’. Het ICT event dat inspireert en motiveert. Dit jaar staat de vraag centraal: hoe kun je in Digitale Transformatie succesvol zijn’.

Next steps in Digitale Transformatie
Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 biedt The Digital Dutch dit jaar nog meer verdieping en concretisering. Samen praten we over de ‘next steps’ in Digitale Transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? Wat doet het voor uw klant? Hoe selecteer en pak je de technologische kansen? En wat kun je ermee binnen je eigen organisatie?

Ontdek, Ontmoet, Leer
Ontdek tijdens een interactief en gevarieerd programma wat uw volgende stap moet zijn in digitalisering. Ontmoet de top van ondernemend Nederland op de innovatievloer. En leer van elkaar in de verdiepingssessies.

Nationaal onderzoek
Tijdens het evenement worden de resultaten bekendgemaakt van een  – in opdracht van KPN uitgevoerd onderzoek –  over de stand van zaken in Nederland op het gebied van Digitale Transformatie. Als deelnemer aan het evenement ontvangt u een kopie van de resultaten.

Meld u aan

Bent u klaar voor de volgende stap in uw eigen Digitale Transformatie? En bereid om ook anderen verder te brengen door uw ervaringen en inzichten te delen? Bekijk het programma en meld u aan voor het tijdslot (ronde) dat u aanwezig wilt zijn